Gepaneerde sandwiches

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

gepaneerde-sandwiches-800

Een gemakkelijk recept voor een last minute aperitief. Een krokant hapje dat iedereen zal smaken en waarvoor je de ingrediënten vaak al in huis hebt.

Ingrediënten

  • Witbrood (casinobrood)
  • Kaas (mozzarellakaas of gruyere)
  • Gekookte ham
  • Paneermeel
  • 1 ei
  • Zonnebloemolie

Bereiding

Snijd de sneetjes brood in grote stukken. Beleg elk stuk brood met een plak ham en een plak kaas en leg er dan nog een sneetje brood op (even goed aandrukken). Haal de sandwich door het ei dat je hebt opgeklopt en dan door de paneermeel.

Frituur de sandwich in de hete olie. Draai de sandwich voorzichtig met een spatel om (pas op dat de sandwich niet kapot gaat). Na een paar minuten is de sandwich goudbruin.

Leg de sandwiches op absorberend keukenpapier. Snijd ze in kleine driehoeken en serveer ze warm.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *